Matematika diákakadémia 9. évfolyam

A Bajza József Gimnázium 9. évfolyam tanulói részére

Ha szereted a matematikát, szeretsz önállóan tanulni, szeretnél sikeres lenni a matematika versenyeken, akkor ezt a felhívást mindenképpen olvasd tovább!

A versenyeken gyakran szereplő feladatokkal és azok megoldási módszereivel ismerkedhetsz a Bajza József Gimnázium honlapján.

A minta feladatok -megoldásokkal - négy témakörben kerülnek fel a suli honlapjára másfél havonta. A feladatok megértése után, ellenőrző kérdések, tesztek lesznek, melyeket írásban kell megoldani, és határidőre Nagyné Koncz Terézia tanárnőnek leadni. A megoldásaidat értékelem, és az elért eredményeidet a Bajza honlapjára feltöltöm. A jelentkezés az első feladatsor megoldásával történik. A leadott feladatsor megoldását A4 lapon szeretném kérni, olvasható írással, névvel és osztállyal ellátva. Ha szeretnétek, jeligét is megadhattok a név mellett pluszban, amivel az iskola honlapján szerepeltek. Az elért eredményeidet matematika tanárod is értékelni fogja!

Az első témakör október 10.-étől lesz megtekinthető a Bajza honlapján. A feladatokat és a megoldásokat tanulmányozzátok, majd a hozzá kapcsolódó ellenőrző kérdésekre adott részletes válaszaitokat juttassátok el hozzám!

Várom a megoldásokat november 8-ig.

Üdvözlettel: Nagyné Koncz Terézia

Vissza